Vervoer

Er zijn verschillende manier om tot aan je start locatie te geraken. Wie in Hasselt start kan gebruik maken van onze eigen busvervoer, kan met de auto komen of zich laten afzetten. Wie op een andere startlocatie start kan zich laten afzetten om met de trein komen.

Wie de trein vanuit Mol neemt of met de ‘s morgens de bus vanuit Mol neemt kan ‘s avonds gebruik maken van onze gratis pendeldienst. Onze pendeldienst rijdt elk half uur tussen aankomst locatie (TISP), parking de Nete en de parking van het treinstation in Mol.

Hieronder vind je alle informatie over de verschillende vervoersmiddelen.

Busvervoer richting Hasselt

Als je wenst gebruik te maken van onze busdienst, kan je deze optie selecteren bij aankoop van je ticket.
Bij de aankoop van een ticket “HASSELT + BUS” dien je een opstapplaats te kiezen.

Wandelaars welke in Mol (aan parking De Nete) vertrekken kunnen zich vanaf 5u15 ‘s morgens aanmelden aan de opstapplaats. Opstaptijden voor andere opstapplaatsen kan men in onderstaande lijst terugvinden. Na de wandeling is er een gratis pendelbus tussen de aankomstlocatie, parking De Nete (1,4km) en het NMBS-station van Mol (2,0km).

Opstapplaatsen bus:

 • Mol – Parking De Nete, Rivierstraat (5u30)
 • Balen (5u40)
 • Dessel (5u20)
 • Eindhout (06u05)
 • Geel (5u55)
 • Hechtel (6u10)
 • Kwaadmechelen (06u15)
 • Leopoldsburg (5u55)
 • Lommel (5u45)
 • Meerhout (5u55)
 • Mol-Wezel (5u35)
 • Olmen (5u55)
 • Oostham (6u05)
 • Pelt (6u00)

Mol

Parking De Nete

Rivierstraat, Mol

Balen

Total Tankstation

Vaartstraat 51, Balen

Dessel

Dessel Markt,

tegenover café Campina

Eindhout

Total Tankstation

Nieuwebaan, Eindhout

Geel

Carpoolparking Cipalstraat Geel

Inrit Cipalstraat Geel

Hechtel

Gemeentenhuis

Don Boscostraat 5, Hechtel

Kwaadmechelen

Total Tankstation

Staatsbaan 1, Kwaadmechelen

Leopoldsburg

Parking station

Nicolaylaan 85, Leopoldsburg

Lommel

Rotonde parking De Single

Buitensingle Lommel

Meerhout

Café Magazijn

Markt, Meerhout

Mol-Wezel

Kerk

Sint-Jozefslaan, Mol-Wezel

Olmen

De Bakkerie

Schoolstraat 7, Olmen

Oostham

Bushalte voor Aldi

Stationsstraat, Oostham

Pelt

Garage Delorge

Europalaan 1, Pelt

De bussen vanuit Mol naar Hasselt vertrekken tussen 05u30 en 05u55 op de Parking De Nete aan de Rivierstraat in Mol (oprijden via Rode-Kruislaan aub). Gelieve je eerst aan te bieden bij ons busloket op de parking (opent om 05u15). Pas daarna stap je op de jouw toegewezen autocar. Onderstaand vindt u een situatieplan terug van de vertreklocatie van de bussen en de parking.

Treinregeling

Geen zin in 66km? Start op één van onze andere startplaatsen. Deze plaatsen zijn dicht gelegen aan een NMBS-station en makkelijk te bereiken met de trein. Laat je afzetten of parkeer je wagen aan het station in Mol, neem de trein naar de startlocatie, wandel naar Mol en indien nodig stap je op één van onze shuttlebussen tussen de aankomst en het NMBS-station te Mol.

Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de treinregeling van de NMBS. We proberen deze afbeelding zo goed als mogelijk up-to-date te houden met eventuele wijzigen van de NMBS.

Auto – parking

‘s Avonds kunnen wandelaars en sympathisanten gebruik maken van de parking van de Alma tegenover de aankomst locatie. Het is echter niet toegestaan te parkeren aan de uitgang/ingang van de zaal en in de zijstraat zoals aangegeven op onderstaand kaart.

Wandelaars die ‘s morgens de bus nemen vanuit Mol parkeren aan parking de Nete. Meer over de startplaats van de bussen vindt u terug bij “Busvervoer Hasselt”.

Pendelbus

‘s Avonds is er een gratis pendelbus voorzien. Deze pendelbus rijdt elk half uur tussen de aankomst locatie (TISP), parking de Nete en het treinstation in Mol.

De pendelbus zal aan de uitgang van zaal (voor kant TISP) wachten. Dit zal duidelijk staan aangegeven. Hier kan u wachten tot de pendelbus terug is van zijn ronde. Mogen wij vragen om op tijd naar de opstapplaats van de pendelbus te komen zodat deze de dienstregeling kan blijven volgen.