Laat je sponsoren!

Het doel van ons evenement is een zo hoog mogelijk bedrag te overhandigen aan Help Brandwonden Kids. We schenken enerzijds het inschrijvingsgeld voor Steps on Fire aan deze VZW.
Anderzijds kunnen de deelnemers hun prestatie ondersteunen door zich te laten sponsoren door vrienden, familie of een bedrijf tijdens hun heldentocht.

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Indien een wandelaar op deze manier gesponsord wordt, kan een fiscaal attest aangevraagd worden bij VZW Help Brandwonden Kids.

Een gift overmaken kan door overschrijving op rekening:

BE25 7785 9883 2282
BIC CODE GKCCBEBB
VZW HELPBRANDWONDENKIDS
OUDE MOLENSTRAAT  117
2400 MOL
BELGIË

Hiervoor vult u het woord GIFT, uw familienaamvoornaam, rijksregisternummer en volledig adres in bij de melding van uw overschrijving.

Voor de  giften vanaf 2024 is het rijksregisternummer (zie achterzijde identiteitskaart) een verplichte vermelding. Het rijksregisternummer is een garantie op de correcte verwerking van uw gegevens door FOD Financiën.

Bedrijven geven tevens hun KBO- of BTW nr. in.

HBK bezorgt u tijdig een fiscaal attest.

Om het jullie makkelijk te maken hebben we onderstaand sponsor-formulier ontworpen dat je kan invullen en laten invullen. Op deze manier heb je een handig overzicht van al uw persoonlijke sponsors en informatie m.b.t. de giften. Gelieve de organisatie (en wandelaar) op de hoogte te brengen van uw gift zodat we het attest in orde kunnen maken.

Let op: de wandelaar met de meeste sponsoring wint een prijs!