De wandeling

Wandel mee met de Steps On Fire van Hasselt naar Mol doorheen de prachtige Limburgse natuur. Starten doen we in Hasselt richting het domein van Kiewit met zijn vlonderpaden. Hierna zetten we het traject verder naar de mooi uitgestrekte vijvers van De Wijers in Zonhoven. Vervolgens nemen we je mee naar avontuurlijke hoogtes met mooie vergezichten op de Bolderberg in Heusden-Zolder en de mijnterril aan Beringen mijn. Verder passeren we een stukje geschiedenis in Leopoldsburg om daarna af te sluiten door een prachtig verlicht bos aan de aankomst in Mol.

Startplaatsen

Is de volledige wandeling toch wat veel of wil je liever langer van onze aankomst genieten. Dan kan je altijd op een andere startplaats starten. Onze startplaatsen zijn:

  • Hasselt (± 67 km)
  • Zonhoven (± 55 km)
  • Heusden (± 41 km)
  • Beringen (± 36 km)
  • Beverlo (± 28 km)
  • Leopoldsburg (± 22 km)
  • Balen (± 9 km)

Tijdslijn

Vervoer

Om op je startplaats te geraken zijn er verschillende opties. Start je in Hasselt legt Steps On Fire bussen in welke op verschillende plaatsten stoppen waar je kan opstappen. Start je op een andere startplaats, dan kan je je laten afzetten of de trein nemen.

Meer informatie over de verschillende vervoersmiddelen kan je vinden door op de link te klikken onder het desbetreffende icoontje.

Bevoorradingen

Tijdens de wandeling bieden we regelmatig een bevoorrading aan. Het aanbod bij is variërend tussen alle bevoorradingen.

Aankomst

De wandeling komt aan in het Technisch Instituut Sint-Paulus in Mol. Aan onze aankomst voorzien we de nodige uitrust ruimte voor onze wandelaars maar kunnen supports hun familie, vrienden, collega’s of andere komen aanmoedigen.

Op onze aankomst voorzien we ook een gezellig winterdorp waar je gezellig kan geniet van een lekker drankje en/of hapje.