Startplaatsen

Wanneer je een ticket aankoopt, kan je kiezen uit verschillende startplaatsen. De tijd waarop je kan starten met de wandeling is mee afhankelijk van de startplaats (zie tabel).

De starttijden voor elke startplaats kan je terugvinden in onderstaande tabel. Gelieve je te houden aan de starttijden en niet eerder of later te vertrekken. Onze bevoorradingsteams en stewards schuiven mee op met de wandeling. Dit betekent dat de startplaats “Balen” pas later op de dag bemand wordt.

Onderstaande tabel geeft ook alle bevoorradingen weer met de tussen afstanden en de totaal afgelegde afstanden.

Hasselt

Stedelijk Zwembad Kapermolen

Koning Boudewijnlaan 22,

3500 Hasselt

Meer informatie onderaan de pagina

Zonhoven

De Lustige Vissers

Boomsteeg,

3520 Zonhoven

Heusden

Brandweer Heusden-Zolder

Koerselsebaan 59,

3550 Heusden-Zolder

Beringen

Zandstraat 90,

3580 Beringen

Beverlo

Miniflat Veranda’s

Korspelsesteenweg 96,

3581 Beringen

Leopoldsburg

Brandweer Leopoldsburg

Michellaan 10,

3970 Leopoldsburg

Balen

Café De Veurleste

Stationsstraat 2490,

2490 Balen

Startlocatie Hasselt

Ons tentje van Steps on Fire staat opgesteld bij de ingang van het Stedelijk Zwembad (Koning Boudewijnlaan 22). Er zijn momenteel werken aan de Koning Boudewijnlaan en die maken het dit jaar wat moeilijker maar we voorzien een Kiss & Ride zone op de kleine rotonde bij de inrit van de parking van het Stedelijk Zwembad. De bussen uit Mol komen toe aan de Go Next! Sportschool in de Vildersstraat. Vandaar steek je de straat over en ga je via het wandelpad tot aan de startlocatie (250m). Bij ons tentje scannen we je ticket en je ontvangt er een fluovest. We starten in openlucht maar bij regen kunnen we schuilen onder de parking van het Zwembad.