Bevoorradingen

Wat mag je verwachten van de bevoorradingen tijdens de Steps On Fire? Wel…


De eerste bevoorrading is op het domein van Kiewit. Hier voorzien we het ontbijt met lekkere sandwiches en een heerlijke tasje koffie of thee. Daarna wandelen we verder naar Zonhoven waar we jullie een lekker stukje fruit of een heerlijke koek aanbieden.

Na Zonhoven wandelen we verder richting Boekt. Om in Boekt te geraken gaan we over de Bolderberg. Vlak voor de Bolderberg geven jullie wat extra energie met een quick stop aan ‘t Zulleke in de vorm van een granenkoek. Aangekomen in Boekt is het tijd voor een heerlijk tasje soep met een boterham. Mocht je nood hebben aan wat extra energie, in Boekt is er ook sportdrank voorzien.

Aangekomen in Heusden is het tijd voor het middag maal. Dit in de vorm van een heerlijke spaghetti. Met deze stevige maaltijd achter de kiezen kunnen we verder wandelen richting Beringen voor een lekker stukje fruit of een zakje chips.

Met de mijnterril in de benen is het tijd voor een beloning in de vorm van een zoete lekkernij met een tasje koffie of thee in Beverlo. Om daarna verder te wandelen richting Leopoldsburg waar je kan genieten van een heerlijke tas soep. Voor wat extra energie, staat hier een colaatje op je te wachten.

Een maal aangekomen op de Heide Hoeve kunnen we genieten van een tasje warme chocomelk met een suikerwafel. Om daar de tocht verder te zetten naar “de Veurletste” bevoorrading. Hier krijgen we ons toetje van de dag, een lekkere pannenkoek. Met de pannenkoek achter de kiezen is het tijd voor de laatste stop. Waar we je nog een snoepertje geven in de vorm van een hotdog.

Onderweg zijn ook regelmatig watertaps voorzien. Vergeet dus zeker je drinkbus niet mee te brengen.

Steps cafés

Nieuw dit jaar zijn onze Steps cafés. De laatste vijf bevoorradingen zijn voorzien van gezellige Steps cafétjes. Hier kan je iets fris, je eerste pintje of Duveltje drinken. Ook de supporters zijn hier van harte welkom om iets te komen drinken en de wandelaars vurige aan te moedigen.

Beverlo

Mini-flat
Korspelsesteenweg 96,
3581 Beringen

Leopoldsburg

Brandweer Leopoldsburg
Michellaan 10,
3970 Leopoldsburg

De Heide Hoeve

Heide Hoeve
Grote Heideweg 13,
2490 Balen

Balen

Café de Veurleste
Stationsstraat 40,
2490 Balen

Leemkuilen

Molse 60
Leemkuilenweg 4,
2490 Balen